Avantajele TrueBeam

Avantajele TrueBeam
Accelerează tratamentul prin automatizarea "inteligentă", prin imagistică, prin poziționarea și prin reducerea numărului de etape necesare pentru tratament de până la 5 ori.
Oferă o procedură mai practică pentru pacient, prin scurtarea perioadelor de tratament cu o rată de doză de până la 2400 MU/minut cu modul FFF (Flattening Filter Free). Un tratament IMRT Standard care durează în mod obișnuit 10-15 minute se poate finaliza în mai puțin de două minute.
O operație complexă de radiochirurgie care durează între 40 de minute și 2 ore poate fi terminată în 5-20 de minute. Aceasta furnizează un proces de tratament cu o performanță îmbunătățită, prin emiterea unei doze mai mari într-o perioadă mai scurtă de timp..
Aceasta permite creșterea preciziei pentru găsirea zonei afectate, lăsând mai puțin timp mișcării tumorii în timpul administrării dozei, care se realizează într-un timp foarte scurt: sensibilitatea sistemului TrueBeam este de sub 1 milimetru. Această precizie este asigurată de structura sofisticată a sistemului, care formează un nivel de sincronizare nou în rândul tehnologiilor de imagistică, de poziționare, de gestionare a mișcării, de formare a iradiației și de administrare a dozei și realizează un control al preciziei la fiecare 10 milisecunde pe durata tratamentului. Pe măsură ce tratamentul evoluează, se observă în permanență peste 100.000 de puncte de înregistrare și se asigură că sistemul menține focalizarea tratamentului și a "izocentrului corect". Acest nivel de sensibilitate ridicat le permite medicilor să trateze cu înaltă precizie o tumoră localizată într-un organ aflat în permanentă mișcare.
TrueBeam este superior altor metode deoarece….
Este mai exact:
realizează o mai bună focalizare a tratamentului de administrare a dozei iradiației.
Este mai rapid:
reduce durata sesiunilor.
Furnizează un proces de tratament cu o performanță îmbunătățită:
numar de sesiuni reduse
Este o tehnologie care oferă opțiuni de radioterapie și de radiochirurgie integrate pe aceeași platformă într-o modalitate mai facilă pentru pacient.

Avantajele TrueBeam